exklusiva och high-end fastigheter i Delhi

Är du ute efter att köpa eller sälja en fastighet i Delhi? Men du är inte säker på hur man hittar de bästa områdena för att investera i Delhi och hur man ska gå om att göra denna investering. Det finns en tydlig boom på fastighetsmarknaden i Indien och det är därför många människor går för fastighetsinvesteringar i Indien. Fastigheter i Indien i både bostäder och kommersiella segment har sett en fenomenal prisökning under de senaste åren. Och en stad som tydligt har vuxit fram som ledande inom fastighetsinvesteringar är New Delhi.

Delhi anses vara en av de snabbast växande indiska ärkebiskopar och tycker om att vara den mest gynnade fastighetsmarknaden både bostäder och kommersiella fastigheter.

Fastighetsmarknaden i Delhi har sett en stor ökning i efterfrågan på fastigheter i både bostäder och kommersiella segment. Denna efterfrågan drivs av den växande IT-och ITES sektorn i och kring den nationella huvudstaden. De stigande inkomster i mitten och den övre medelklassen i kombination med lättillgängliga bostadslån har gjort det lättare för människor att investera i fastigheter i Delhi. Utnyttja denna trend, har både stora och små fastighetsutvecklare gjort enorma investeringar i utveckling av bostäder och kommersiella projekt i och runt Delhi. Catering till medelklassen fastigheterna är rimligt prissatta och kommer med de flesta av de moderna faciliteter.

Att vara värd för 2010 Commonwealth Games, har Delhi sett betydande investeringar från den offentliga sektorn för att förbättra den övergripande infrastrukturen. High Flying överflygningar och tunnelbana järnvägsnätet har vänt den svåra uppgiften att pendla till en angenäm enhet. Införande av CNG som primärt bränsle som skall användas i alla typer av kollektivtrafik avsevärt har sänkt den ständigt ökande föroreningen vända Delhi till en renare och grönare stad.

Köp fastighet i Delhi, genom Ramji Properties, det ledande fastighetsmäklare i Indien erbjuder sig att köpa, sälja och hyra ut high-end fastigheter i och runt Delhi. Ramji Fastigheter är en av de få egendom mäklare i Indien som ger nödvändig hjälp i form av bedömning, värdering och positionering på marknaden för att underlätta snabba avslutningar.