golf fastigheten vid Mar Menor, Polaris World

Nämn Murcia och de flesta golfare känner till denna del av Spanien kommer att tänka på The La Manga Club, den expansiva orten som upptar mer än 1400 hektar och innehåller ca 1800 privatägda villor. Det viktigaste inslaget i området, Mar Menor, är Europas största saltvatten sjön, den delas från Medelhavet genom en smal landtunga som kallas La Manga – hylsan – varifrån orten fått sitt namn. Med en vattentemperatur 5 ° högre än havet, lockar det vattensport entusiaster i stort antal.

La Manga är definitivt värt ett besök, 3 utmärkta kurser och ägare boende ordnas i stil med små byar över gården garantera att du aldrig kommer att bli brist på val med saker att göra. Lägg till detta 28 tennisbanor, 2 platser cricket och flera pooler och du kan förstå varför La Manga är populärt med idrottsstjärnor – både Nigel Mansell & Kenny Dalgliesh egen fastighet här och England fotbollsquaden ofta tar mitten av säsongen pauser för att använda omfattande utbildning anläggningar.

Dock har Murcia många fler alternativ att erbjuda den besökande golfare oavsett på semester eller som vill investera i fastigheter med golf till hands. Serveras med en lokal flygplats varifrån flygningar avgår dagligen till stora nämner i Storbritannien, är Murcia lättillgängligt för regelbunden besökare och gör Mar Menor Golf Property mycket önskvärt.
Moving något bredare bort, har Costa Calida egendom i allmänhet haft ett starkt intresse från brittiska ägarna söker fördelarna med detta attraktivt område men möjligen vilja leva i mer konventionella spanska utvecklingen.

Oavsett din lust, har området ett antal professionella egendom agenter bekant med alla tillgängliga alternativ inklusive långtgående portfölj av Polaris World egendom i hela regionen. De kommer att ha första hand kunskap om de lokala marknadsförhållandena och de viktigaste saker att titta efter när man köper eller säljer fastighet i Murcia.