HUD avskärmning – en säker satsning för att hitta ditt drömhus

HUD, eller Institutionen för bostäder och stadsutveckling, erbjuder bostäder utmätningar över hela USA. HUD avskärmning hem är först beräknats för deras värde, beroende på deras placering och andra faktorer, och sedan placera på marknaden för försäljning. HUD bostäder säljs under de nuvarande förhållandena, samt förbättringar eller nödvändiga reparationer måste göras av de nya ägarna. De bostäder som behöver reparationsarbeten kommer att få sina priser lämpligt minskas.

Köpa en HUD hem:
Inköp av HUD Homes innebär Federal Housing Administration eller FHA, som ger federala försäkringar för hypotekslån. Om köparen köper en avskärmad hem med ett lån som har varit försäkrad av FHA, och senare defaults, kan långivaren yrka på balansen beror på hypotekslån. I fråga om detta händer, kommer FHA uppfylla långivarens fordran. Den kommer sedan att tilldela rätten till egendom till HUD, som sedan kommer att sälja hemmet. Samtidigt funderar på att köpa en HUD hem, är det starkt rekommenderat att du utför ett hem inspektion först. Detta kommer att hjälpa dig att utvärdera hela scenariot för de utestängda egendom och kommer att hjälpa dig att göra ditt val på köpet.

Processen med att köpa ett hem är genom budgivning. Under anmälningsperioden är ouppenbarade bud accepteras från olika aktörer. Vid slutet av denna period, är de lagda bud analyseras, och det högsta är allmänt accepterat. Om hemmet är osåld även efter anmälningsperioden buden öppnas som de kommer. Fastighetsmäklare betalas vanligtvis omkring 6% som provision, så länge de sätter formuleringen i det skriftliga avtalet som verifierar deras roll. HUD erbjuder inte hem finansiering. Därför bör du se till att din egen ekonomi när du bjuder på en HUD avskärmning hem.