hur man ska finansiera bostadsägande i Laguna Niguel fastigheter

Uppgifter om i vilken utsträckning krediten används i finansieringen bostad tyder på att i de flesta fall en del av de medel som är lånad, att denna majoritet ökar och att andelen av den lånade totala priset ökar också, särskilt i Laguna Niguel fastighetsmarknaden.

Det allmänna intrycket erhållits från observation av marknaden är att, även om dessa proportioner kan variera från gång till gång, bara en liten minoritet av köparna betala kontant i sin helhet. Detta är den mest händer situationen.

status skuldsättning

År 1931, finansutskottet av presidentens konferens om Home Building och husägande uppvaktas ett antal byggare och fastighetsmäklare på västkusten i frågan om finansiering praxis. På den tiden, visade byggare att 13 procent av deras försäljning skedde för alla kontanter, och fastighetsmäklare, 9 procent.

En senare studie, som omfattar 1946 och 1947, uppgav att 16 procent av alla bostadsköpare i Laguna Niguel fastighetsmarknaden betalas kontant i sin helhet. Detta intryck är sup ¬ stöds av folkräkningen uppgifter om status för skuldsättning på egnahem. År 1890 var 27,7 procent av alla egnahem redovisas som intecknat och, som av 1940, 45,3 procent.

Procentandelen har ökat vid varje räkningstillfälle i varje folkräkningen region utom två – Väst Norra Mellansverige, som sjönk från 31,9 i 1890 till 27,1 år 1900, och den södra Atlanten som sjönk från 23,2 i 1900 till 22,9 år 1910. De högsta andelarna har konsekvent rapporterats från New England och mellersta Atlanten stater och, med ett mindre undantag, den lägsta procent ¬ åldrar var i östra South Central och West South Central regioner.