landsomfattande modifiering det bästa sättet att få en

Många husägare där ute behöver en Countrywide modifiering. När allt godkänt de massor av subprime-lån i de senaste åren. Detta har lett ot många av dessa lån innehavare desperat söker efter svar på hur man kan åtgärda dessa dåliga lån tillsammans med sina betalningar.

Countrywide lån är nu en del av Bank of America. Du kan vara säker på att B av A inte vill ärva massor av förestående utmätningar, så de har en plan på plats för att hjälpa till. Nuvarande Bank of America kunder har möjlighet att ändra sina lån i så lite som 7 dagar just nu, så om du är en landsomfattande kund detta är vad ni har att se fram emot!

Den enda dåliga nyheten är att du måste ha en Bank of America lån nummer, vilket är 10 siffror lång, för att kvalificera sig för detta. B av A: s datasystem endast tillåter dem att mata den 10-siffriga lån nummer för att kontrollera statusen på ditt lån. Den goda nyheten är att alla dessa lån bör flyttas över inom de närmaste månaderna (ca augusti).

När du får din nya uttalande och det har den 10-siffriga kontonummer, kan du använda en modifiering för att se om du är berättigad. Det är ett bra program. Allt du behöver göra är att kontakta modifiering tjänsten och ge dem några bitar av information. Ingenting som att fylla ut en hel modifiering paket. Bara ditt lån nummer och ett par andra saker är nödvändiga. De kan sedan ringa upp Bank of America för dig och se om du är en kandidat för detta program. De kommer att kunna att omedelbart berätta för dig om du uppfyller kraven och vad din nya ränta och betalning kommer att bli. Allt om detta görs innan du betalar dem någonting. På så sätt kan du avgöra om detta är rätt finansiella flytta för dig och din familj. Det är en hel del bättre än att betala någon i förskott och väntar månader att ta reda på vad resultatet kommer att bli! De kan även få modifieringen slutföras inom så lite som 7 dagar!

Om du vill ha en Countrywide mofication, bör du kontakta detta företag och ta reda på vad du måste göra för att få ditt lån ändras.