montera din riktiga laget fastigheter investerar

Det finns flera viktiga saker du behöver för att lyckas i fastigheter att investera, varav en är ett bra team. Jag kommer att prata kort om vem som ska vara på det vinnande laget:

Ett. Din Mentor – varje framgångsrik entreprenör behöver en bra mentor. En guide. Genom utbildning under vakande öga av en smartare då oss, kan vi bara få smartare. Börja på din lokala investeringar klubb

2. Mortgage Broker – du vill ha någon som har erfarenhet av att arbeta med andra investerare. De måste vara kreativ och smart!

Tre. Real Estate Attorney – det är verkligen viktigt att ha någon i laget som kan gå igenom avtal, och vem vet lagligheten av alla dina rörelser.

4. Escrow Officer eller titel Rep – med en bra en i laget hjälper till att avsluta affärerna som mycket snabbare. Du vill alltid människor ser efter dina intressen.

Fem. Revisor – Helst en CPA (auktoriserad revisor). Dina siffror kille bör också vara väl medveten om alla detaljer i fastigheter. Kom skatt tid, är detta mannen att hjälpa dig genom avskrivningar!

6. Insurance Agent – Det är alltid bättre att ha en försäkring rep som ser efter dig när saker slår fläkten.

7. Entreprenör – Den bra entreprenör verkar vara den svåraste att hitta, men kan ofta göra eller bryta din vinstmarginal. Du vill ha någon som får saker gjorda i tid och under budget!

8. Stödjande Family & Friends – Att ha stöd och uppbackning av nära och kära är viktigt i varje försök.

andra valfria gruppmedlemmar:

9. Fastighetsmäklare – någon som håller ett öga på dig

10. Property Manager – någon att vaka över dina investeringar

11. Stor Handyman – någon att ta hand om de små saker som kommer upp på en daglig basis.

Montering laget inte kommer att ske över en natt, men en gång tillsammans, kommer de att ge dig stöd och hjälp du behöver för att göra dina fastigheter investerar drömmar.