roller fastighetsmäklare och mäklare

Är du inblandad i en fastighet transaktion och skulle vilja att till fullo förstå den fastighetsmäklare och mäklare roller? Ofta är den första person som du vanligtvis samråda med om att köpa ett hem en fastighetsmäklare eller mäklare. Även en fastighetsmäklare kan ge goda råd om många aspekter av hem köper, kan de representerar eller servera den bästa av köparen.
Fastighetsmäklaren och mäklare “roller bestäms av förvaltare relation och avtalsförpliktelser som är etablerade i förväg. Kontakta en fastighet advokat för att definiera fastighetsmäklare och mäklare roll innan undertecknar ett kontrakt.
Den vanligaste praxis är för säljaren att anlita fastighetsmäklare för att lista och sälja hemmet. Villkoren förhandlas fram, och definierar därigenom fastighetsmäklaren och mäklare ‘roll och ansvar. Vid denna punkt medlet klart föreställa “Säljare” och inte köparen. Som ett “Köparen”, bör du behålla separat representation för att skydda ditt bästa intresse.
Följande viktiga punkter i förhandlingarna har en mycket bättre chans att fungera till din fördel med en Real Estate Advokat:

Köpeavtal: Köpeavtalet innehåller alla de riktlinjer som måste uppfyllas för att framgångsrikt slutföra transaktionen.
Pris: Har du ställts inför ett rimligt pris? Ingen vill over-betala om det kan undvikas. Tänk på att om fastighetsmäklaren eller mäklare representerar “Säljaren” på något sätt, de är inte tillåtet att göra några upplysningar som kan vara till nackdel för den “Säljaren”.
Utgående Kostnad Koncessioner: Som en “köpare” vissa medgivanden kan vara tillåtet med din blivande bolåneinstitutet.
Tredjepartsleverantör: Ibland fastighetsmäklare eller “säljare” kan försöka påverka vilka inteckning eller Title Company ska användas.

Genom att behålla en fastighet advokat för att hantera alla de många detaljer som krävs för att framgångsrikt köpa ett hem, kommer du att kunna ha sinnesfrid, att veta den enskilt största investeringen som du kan någonsin göra, har den bästa möjligheten att kanske vara en av de bästa investeringar du kan ha gjort.