stoppa utmätningar innan de inträffar genom att hjälpa till att bota lånet i standard.

Bostadsköpare i dagens marknad kommer att vara medveten om att det kan finnas möjligheter att köpa från säljare i ekonomisk nöd, till ett pris under marknadsvärdet, och därmed stoppa utmätningar. De får höra av dessa möjligheter från vänner, mäklaren, med vilka de kan redan vara i kontakt, eller bara genom att vara observant, läsa tidningarnas spalter, notera till salu skyltning, alla indikatorer på att en säljare är otålig.

I ett återinförande period vid betalningsinställelse många husägare inte vet var du ska vända sig för hjälp, men vet att om de bara kan sälja sina hem snabbt, de har tillräckligt med pengar för att flytta. Chansen är att de inte är så fullständig information som de borde vara om sina rättigheter och rättsmedel, de kan kast långivaren i en antagonistisk roll, kan de ha försökt att refinansiera med andra långivare och misslyckats.

Med hjälp av en fastighetsmäklare med erfarenhet av särskilda frågor i samband avskärmning fastigheter, en köpare avsikt att sträcka sin kassa och lånelöfte finansiering precis så långt han kan, kommer att kunna fastställa rätt pris att betala för just denna bit av fastigheter .

Tillsammans eller var för sig måste du hitta ett sätt att vinna ägarnas förtroende, förstå vad som har lett till standard, fastställa att det faktiskt finns ett sätt att strukturera ditt erbjudande och nära en försäljning utan dröjsmål där alla, säljare, långivare och köpare, få en mätbar nytta.

Att köpa i pre avskärmning period kräver en källa till stora leder, en förmåga att komma dit först, och ett sätt att visa att ägaren de alternativ som tilltalar honom. Förbered ett kontantbud buyout om du inte kan ta lån, förbereda sig för att underlätta ut om du lär dig att i slutet av dagen, fick rabatten garanterar inte riskera att ha fel om kostnaderna för de reparationer du anser viktigt. Många investerare kan lukta en “kort försäljning” tillfälle, och förhandla med ägaren / låntagaren med långivaren med ett erbjudande mindre än den inspelade skulden standard. Detta tillvägagångssätt är inte för nybörjare, och inte “bota” även om det kan resultera i att skulden är helt släckt. Med andra villaägare i närheten av eller i standard nu i många stater, med litet kapital och inför både stillastående huspriser och hårdare restriktioner på upplåning, kan du vara säker på en annan fastighet snart kommer att uppfylla dina behov och de av ägaren som är desperat att bota standard.