utländska investeringar i fast egendom – en marknad att rikta tredubbla siffra årliga vinster

Denna utomeuropeiska egendom investeringar ger låg nedåtrisk och höga belöningar och i termer av risk belöning erbjuder en av de bästa tillväxten att riskera att du kan göra.

Det är en plats med beprövade trafik rekord, med stora vinster och låg risk och även om det är en etablerad marknad, ser framtida tillväxt att vara fantastiskt.

Den utomeuropeiska egendom investeringar vi hänvisar till är i Costa Rica och har följande fördelar:

Ett. Egendom är 70% billigare än i USA och efterfrågan är hög från utländska köpare särskilt USA och detta innebär ökande värden:

$ 30.000 värde av egendom köpt nära Jaco bara 15 år sedan är värt upp till $ 800,000 i dag

2. Hyresmarknaden blomstrar

Hyresmarknaden är stark, eftersom Costa Rica är fortfarande en av de bästa semester områden för äventyrsturism och ofta betygsatt nummer 1 destination i världen.

Tre. Det ger trygghet

När du köper får du samma rättigheter som invånarna och köpprocessen är enkel. Fastighetsskatt är låg, är landet också stabilt och demokratiskt

Vilka vinster kan jag förvänta mig?

Detta beror på plats naturligtvis, men många kunniga investerare köper nära de expanderande infrastruktur och göra tredubbla siffra vinster.

Varför kommer denna marknad att fortsätta att erbjuda goda vinster?

Många utomeuropeiska egendom investerare som den nya fastigheten “hot spots”, men de flesta av dessa tar aldrig av.

Vissa gör naturligtvis och investerare bli rik men de flesta nya hot spots bleknar snabbt och investerare drabbas av förluster.

Genom att köpa en etablerad marknad med stigande investeringar, köper du en beprövad trend och det betyder förtroende som lockar ytterligare investeringar.

Costa Rica fortsätter att locka investerare som dess en etablerad marknad och folk gillar att köpa in ett område som de vet att andra människor har.

Medan människor är glada att köpa utländska investeringar egendom, vill de fortfarande bra infrastruktur, stabilitet, låg kriminalitet och vacker natur. Costa Rica erbjuder detta och med ökande investering som inte visar några tecken på avmattning i framtiden för denna marknad ser ljus ut.

Den bästa platsen för tillväxtpotential

Även om det inte är ett nytt hot spot tillväxtpotentialen är hög och det bästa området i termer av möjligheter till utländska investeringar i fast egendom är den centrala Stilla havskusten.