välja hyresgäster med hjälp av Calgary fastighetsmäklare

Den första uppgiften inblandad i valet av hyresgäster är anordnande av ett anbudsförfarande som behöver en massa reklam. När du har avslutat din annons förfarande, måste du screena massa program som du får. Detta måste göras mycket noggrant eftersom din framtida hyresgästens val kommer att bero på hur du skärmen. Det är väldigt viktigt att vara smart när du är screening ansökningarna.

När du hittar några potentiella kunder måste du fråga dem några frågor. Detta inkluderar att ta reda på fakta som där de hade bott tidigare, varför de lämnade förra huset, där de arbetar, deras årsinkomst och antal beroende ledamöter, om det finns barn i hemmet, om det finns husdjur och faktorer som om de är villiga att underteckna hyresavtalet. Men det är bäst att få din Calgary mäklaren gör förhör för dig, eftersom din hyresgäst kan säga något falskt och fastighetsmäklare som är kunnig i deras linje lätt kan plocka upp hålen. En av de mest alarmerande faktorerna är när din hyresgäst är inte redo att avslöja några detaljer om hans tidigare inflyttning – detta är en indikation på att något kan vara riktigt fel och hyresgästen är säkerligen döljer något.

Det är mycket viktigt att kontrollera resultat och finansiella ställning hyresgästerna innan du tillåter dem att underteckna dokument. Du bör fråga dina hyresgäster att producera sitt personnummer – om de är tveksamma till att visa sådana handlingar också, betyder det att de inte kan lita på riktigt. Det är bra att inte låta sådana människor ockupera ditt hem.