Wisconsin fastigheter – gör mejeriet mark ser bra

Wisconsin fastigheter – gör mejeriet mark ser bra

Det kanske förvånar dig, men Wisconsin är hem till en av de högst rankade och mest efterfrågade städer i USA. Fler och fler människor börjar inse Dairy Land är ett bra ställe att leva.

Wisconsin fastigheter – gör mejeriet mark ser bra

Wisconsin gillar att marknadsföra sig som USA: s Dairy Land och det är inte långt borta. Staten har en stark landsbygd, jordbruk inflytande. Detta leder till vänliga människor och samhällen som lever i en takt av liv som du inte hittar i mer stressande stater som New York och Kalifornien. Wisconsin, dock inte hålla en pärla i en liten stad inom sina gränser.

Madison är huvudstad i Wisconsin och hem för University of Wisconsin. En sömnig college stad för år, har Madison erbjudit länge ett bra sätt att leva. Nationella publikationer börjat märka det ett par år tillbaka och det är regelbundet anges i topp 10 ranking för önskvärda ställen att bo i USA. Det rykte är välförtjänt som Madison lyckas ha alla bekvämligheter i en stor stad samtidigt som ett litet fält college stad. Madison får en stor tummen upp från oss.

Om du föredrar att leva i större städer, är Milwaukee så stort som det blir i Wisconsin. Det ligger vid stranden av Lake Michigan och är ungefär 90 miles från Chicago, en stad med vilken det upprätthåller en naturlig rivalitet och hatkärlek. Under de senaste åren har staden genomgått stora ombyggnader och uppgraderingar som gör det till en attraktiv plats att leva efter långa perioder av stagnation och tillbakagång.

Den Wisconsin fastighetsmarknaden är levande och kan jämföras med något i landet. Ett enfamiljshus i Madison kommer du tillbaka ungefär $ 160,000 medan samma hem i Milwaukee kör du ungefär $ 110.000. Uppskattning priser är en stadig sex till sju procent i hela staten.

Allt och alla, erbjuder Wisconsin ett både ett bra ställe att bilda familj och fastighetsmarknaden du har råd. Den Dairy Land har aldrig sett så bra!