10 sätt att hitta fastighetsinvesteringar strand

Vill du förbättra dina odds att finna förvaltningsfastigheter strand? Det är en lek med siffror. Ju mer erbjuder dig göra bättre är dina chanser att hitta den egendom pruta stranden. Här är 10 tips som hjälper dig att hitta fler möjligheter i förvaltningsfastigheter strand.

Ett. Prata. Låt folk veta att du söker och ibland egenskaperna kommer till dig. Det finns en hel del ägare där ute som vill sälja, men har ännu inte angett sin egendom.

2. Använd internet. Gå till en sökmotor och skriv in den typ av stranden egenskaper du söker, tillsammans med staden du vill investera i. Du vet aldrig vad du kan hitta.

Tre. Kör igenom dina mål stadsdelar. May ägare kommer att sätta upp en “For Sale By Owner” snarare än att betala för en tidningsannons varje vecka. Du kommer att se mera stranden egenskaper med den här metoden.

4. Leta stranden egenskaper som har övergivits. Detta är ett ganska tydligt tecken på att ägaren inte kan eller bara inte vill ta hand om fastigheten längre.

Fem. Sök efter gamla “For Rent” annonser. Ring uthyraren för att se om han skulle vara villig att sälja. Det värsta han kan säga är nej. hyresvärden kan vara villiga att underhålla ett legitimt erbjudande.

6. Prata med bankirer. Du kan få en avskärmad-på investeringar fastigheten billigare om du köper den innan de lista det med en fastighetsmäklare.

7. Hyr en fågelhund. En fågelhund hänvisas till någon du betala en avgift till för att hitta bra erbjudanden. Låt dem ge dig erbjudanden. Detta fungerar bra för områdena som du inte duk på en regelbunden basis.

8. Vräkning meddelanden. Känner du någon på tingshuset? Har publicera din lokala papper vräkning meddelanden? Hyresvärden kanske bara blivit en motiverad säljare.

9. Logga eventuella fsbo annonser. Håll en logg över alla “för försäljning av ägaren” annonser. Titta på stranden egenskaper för att se om de har sålt. När de en två eller tre månader gammal och har inte sålt, vare sig de är många mer mottagliga för ditt köp erbjudande.

10. Använd den lokala tidningen. Genom att placera en annons i tidningen den du funderar på att köpa stranden egenskaper, kan du generera några samtal från människor som har blivit oerhört motiverade säljare.