3c lotus elegans är en ny bostadsfastighet vid sektor 110 Noida

3C Lotus Panache är en het sälja bostadsfastighet till salu i Noida. Njuter mest eftertraktat läge i Noida-Sector 110, har 3C Lotus Panache alla fördelar av att vara beläget på en plats som är mycket väl samman med alla punkter av kommersiella, företag såväl som fritids intresse i Noida samt angränsande områden i Delhi NCR såsom Greater Noida och Ghaziabad.

Exceptionellt väl planerad och utformad, erbjuder 3C Lotus Panache ett brett utbud av bostäder alternativ i form av 11 olika typer av 2, 3 och 4 BHK lägenheter till salu i Noida. Rymligt inrättas, dessa lägenheter har intervallet mellan en yta på 988 och 2587 kvm ft, och har prissatt mellan 30 och 99 lakhs.

Om du vill boka en lägenhet på 3C Lotus Panache, kan vi på Uniconproperty.com hjälpa dig att göra det med våra exklusiva noll mäklartjänster på försäljningen av nya bostäder i Noida.

3C Lotus Panache är ett exklusivt bostadsområde som är laddad med lyxiga bekvämligheter för att erbjuda sina invånare en del av de högsta levnadsstandarden i Delhi NCR. Alla lägenheterna på 3C Lotus Panache är Green Homes, speciellt planerat att fungera som miljövänliga boningar.

Då 3C-gruppen är mycket fokuserad på att utveckla fastigheter som uppfyller alla normer för Green Living är Panache ännu ett erbjudande som är helt parallellt med principerna i 3C-gruppen, som erbjuder bekvämligheter såsom Net Zero energiteknik, Geo Thermal Technology , Vertikal Landscaping, Carbon Credit Delning och 3-sida öppen Apartments.

3C Lotus Panache är utspridda över ett humongous yta på 41 hektar, och de som bokar en lägenhet i denna magnifika bostadsfastighet i Noida kommer att bli bortskämd med en mängd bekvämligheter såsom 5 pooler, Lawn Tennis Courts, Opti Golf, Bordtennis, Multi Utility Sports Hall, barn lekplats och många fler. Så boka en lägenhet på 3C Lotus Panache idag och säkra en fantastisk livsstil för dig själv!