avskärmning hus juridisk process

Det är en juridisk process som avskärmning hus måste gå igenom när husägare missar betalningar på sina lån. Detta är inte samma som den pre avskärmning processen. Många saker sker under denna process för att säkerställa att allt är gjort lagligt och ett hem ägare är fullt medveten om allt.

Den rättsliga processen av avskärmning hus börjar med en sheriff som betjänar husägare med ett meddelande om en avsikt att utestänga på hemmet. Om sheriffen inte leverera dessa papper då de kommer att skickas via certifierade post och kräver en underskrift. Detta kommer att säkerställa att banken vet husägare är medvetna processen har börjat. Banken kommer då att börja sin process genom domstol system för att utestänga på hemmet.

Avskärmning hus är alltid publiceras i lokaltidningarna. När husägaren har delgivits dokumentationen anmälan till allmänheten kommer också att skrivas i lokaltidningarna. Om husägare inte har arbetat med långivaren att betala eller avvecklingssystem och väntetider och meddelanden har gått ut då domstolen kommer att hålla en utfrågning om den fordran. Vid denna hearing domstolen kommer att utfärda en order om att låta långivare att utestänga på hemmet.

När förhöret har ägt rum sedan juridiska meddelanden från försäljning av avskärmning hus publiceras i de lokala tidningarna. Tidpunkten för försäljningen kommer att läggas också. Den husägare har fortfarande en chans att fastna och rädda sitt hem i det här skedet. Om tidpunkten för försäljningen når och husägare har inte nått en uppgörelse sedan hem kommer att säljas på auktion till högstbjudande.

Avskärmning hus måste gå igenom en rättslig process. Detta för att säkerställa att banken inte sälja ett hem utan husägare att veta.