bank avskärmad hem – en översikt

Efter ett hem ägare / köpare inte fullgör de lånevillkor betalning och fortsätter att misslyckas med att betala upp, sätter banken en sista dateline inom vilken hela eller viss del av det ackumulerade beloppet måste betalas in (med en viss ränta). Men om ens då lånet betalaren underlåter att betala in beloppet, skulle respektive Bank startar en process varigenom äganderätten av respektive individ skrotas och fastigheten får iordningställas för återförsäljning. Husen som går igenom en sådan process är känd som banken avskärmning hus.

Förståeligt, banker gör det för att få tillbaka pengar de investerat så lånebeloppet till dess ursprungliga ägare. Ju snabbare det kan utförsäljningen av fastigheten, desto snabbare kan banken hoppas få tillbaka sina pengar.

Ju längre banken skulle hålla avskärmning hem i sin inventering, skulle mer villkoret för hemmet försämras. Lägg till det att de också är skyldiga att medföra kostnader på elräkningar. Att skära sådana underhållskostnader och att påskynda processen för försäljning av avskärmning hus, banker erbjuder kraftiga rabatter till köparna. Istället för att sälja fastigheten av vid ett bedömt pris, säljer den normalt samma till ett pris omräknat på summan av originalet utbetalda beloppet medan det var först köpte.

En bank avskärmning hem såldes i en avskärmning auktion fungerar som en “win-win” alternativet både för köpare och banken. Även för ett hem köparen (eller fastigheter investerare) banken avskärmning hus kommer som billiga alternativ, för respektive banker, erbjuder processen ett effektivt sätt att återvinna sin förlorade beloppet. Förutom att presentera dem i ett reducerat pris, avlägsnar Bank samtliga utestående i förhållande till fastigheten och gör fastigheten en lukrativ affär att gå till. I vissa fall, även om banken avskärmning hus är i dåligt skick, de förbluffande låga försäljningspriser på vilka de är tillgängliga kompensera deras tillstånd.

Som en kräsna investerare i bank avskärmning egendom, är du säker på en bra avkastning på din investering. Efter att ha gjort en investering i banken avskärmning hem, kan du antingen sälja hemmet eller göra vinst genom att hyra det från hemmet för en regelbunden inkomst. Genom att direkt närmar säljaren med ett erbjudande, har du god chans att få en avskärmad egendom till ett billigare pris.