få godkänt för ett bostadslån modifiering

Vill du veta hur man ska få godkänt för ett bostadslån modifiering? Dessa steg kommer att sätta dig i rätt riktning.
Bankerna står nu överhopad med modifiering bostadslån förfrågningar. Målet är att få godkänt för att sänka din månatliga betalningar på kortast tid. Vissa banker är svårare än andra, men de flesta har några hakarna för att komma förbi.
Du måste vara beredd. Varje bank kommer att behöva viss information och desto snabbare kan du ge det desto snabbare kan du få ett lån modifiering. Din historia är inte lika viktigt som din ekonomi så har dem redo. Två till tre år skattedeklarationer, löpande paystubs, två månader kontoutdrag och löpande betalningar räkningen kommer att behövas.
Banken måste förstå varför du tog lånet och varför du inte kan betala för det nu men den viktigaste informationen som behövs är hur du kommer att betala för lånet du begär. De kommer att vilja förstå att om de samtycker till en modifikation du inte kommer att hamna i samma situation som de måste ta itu med igen om sex månader.
Också, försök inte att dölja saker från dem. Var ärlig men se till att presentera dig själv i en fördelaktig dager. Om du försöker att försöka manipulera situationen genom att ändra några av de verkliga siffrorna kan arbeta mot dig så var ärlig i dina ansträngningar. Kom ihåg att målet är en jämn upplösning så vinner alla och inte en vinnaren tar allt situation.