fördelarna med “del köper del rent” egendom

“Del Köp Del Rent” är kanske mer känd för allmänheten som “delat ägande” och det betyder att du äger en del av en fastighet, medan långivaren äger den andra delen. Ofta detta är uppdelad i en 50/50 eller 60/40 procent.

När du köper en fastighet på en del köper del rent system som du inte äger all egendom, men det finns många fördelar med att göra detta som gör det värt. Till exempel, med en del köper del hyra schema du inte skulle kräva så mycket deposition, vilket är användbart nu när inteckningar blir mycket strikt på inlåning och de flesta långivare kräver minst 10%, några stiger till 40% för de bästa inteckning erbjudanden .

En annan fördel är att dina amorteringar skulle vara mycket lägre, oftast är mindre än 50% av fastighetens värde.

En av de viktigaste fördelarna med en del köper del hyran är dock att familjer på lägre inkomster har råd att sätta sin fot på fastigheten stege med en del köper del hyra egendom, eftersom de tränar mycket billigare.

Delat ägande betyder inte att du aldrig kommer att äga din egendom direkt men eftersom du kan alltid köpa en större andel av fastigheten som din omständigheterna förändras.