förvaltningsfastigheter i Pune

Pune är en framträdande plats i kartan över västra Indien. Staden har alltid ansetts som en av de mest progressiva städerna i Maharashtra. Idag är denna stad navet för IT / ITES företag, läroanstalter BPO industrin. Staden är bevittnar en tillströmning av flyttande befolkningen och expanderar sina gränser för att rymma nya invånare.

De gamla bosättningar som Koregaonparken, har Deccan Gymkhana blivit de främsta områdena idag. Närheten av områden som Aundh Kothrud, Mundhwa och Kondhwa är de nya bosättningar. Dessa områden har åter modelleras från närheten av byar.

På grund av denna utveckling har många fastigheter företag uttryckt sitt intresse i Pune. Några av dem har inlett exklusiva projekt för att överklaga de förmögna privatpersoner medan, många koncentrerar sig på medelhög och låg budget bostäder för mitten inkomstgrupp.

Här är en lista över några viktiga fastighetsprojekt kommer upp i Pune –

Ett. Kumar byggare

– Buena Vista, Banér-Pashan link road, Pashan

– Kumar Shantiniketan, Banér-Pashan link road, Pashan

– Kumar Kruti, kalyaninagar

– Laxmi Vilas, mukundnagar

– Kumar sublima, off NIBM road, Kondhwa

2. d s Kulkarni utvecklare ltd –

– Dsk Vishwa (designer bunglows)

– DSK Vishwa villa, dhayari gaon

– Dsk saptasur, dhayari gaon

Tre. Gera utvecklare

-Greensville skyvillas, Kharadi

– Regent Park

– Emerald city, Kharadi

4. mutha grupp

sri shannti nagar, bibavewadi

Himgiri residency

hermes Drome, Viman Nagar

kamdhenu siddhi, Kothrud

Några av dessa fastighetsprojekt i Pune som DSK Vishwa och Emerald City är för top-notch köpare. DSK Vishwa är en samling av “ready-to-move-i” lägenheter där användarna skulle uppleva världsklass livsstil. Gera s Emerald City har inrättats som första barn-centrerad i Indien. Staden har utbildningslokaler, centra hobby, parker, idrottshallar tillsammans med bostäder uppställningar.

Allt i allt, är fastigheten segmentet i Pune poserade för ytterligare tillväxt. Däremot måste man ta ett samtal utan den lokala infrastrukturen samt. Den civic infrastruktur i sub-urbana områden är inte i bra form. Därför måste man hålla sådana faktorer i form innan nollställning ner på några lägenheter / lägenhet / tomt för investeringar.