hem inspektioner – Få ditt hem redo för inspektion

Många gånger jag går att göra ett hem att slutföra en inspektion för en potentiell köpare, bara för att finna att hemmet inte redo för en inspektion. Hemmet inte förbereds så gör köparen misstänksam att det finns områden som inspektören inte kunde komma åt vilket får dem att backa ur affären. Slutföra ett par artiklar rutinunderhåll och med hem förberett för inspektionen kommer att undvika de långa listor av misc. defekter på ett hem inspektionsrapport som kan skrämma en potentiell köpare.

Här är några tips för att få ditt hem redo för ett hem inspektion.

Ett. Kontrollera att den elektriska är på i hemmet och till alla kretsar. Ett hem inspektör kommer inte vända brytare “på” eller “off” under en inspektion.
2. Kontrollera att gas eller bränsle finns på alla apparater och att alla kontrollampor lyser. Inspektörerna kommer inte att lysa tändlågor eller slå på ventilerna.
Tre. Se till att vattnet är på och fungerar till alla armaturer. Inspektörerna kommer inte slå några ventiler för att få vatten till varje armatur.
4. Om det finns några glödlampor brände ut, byt ut dem.
Fem. Rensa ut lagrade poster under sänkorna.
6. Om vinden tillgång ligger i en garderob eller annat område där dina personliga tillhörigheter är i vägen, ta bort alla dina personliga saker från under tillgång hålet och ta bort eventuella hyllor som kan vara i vägen för att få en stege till vinden. Inspektörerna kommer inte att flytta några personliga saker eller hyllor att komma en vind.
7. Ta en skruvmejsel och kolla alla dörrar och fönster för lös hårdvara, och se till att de alla öppna / stänga ordentligt.
8. Rengör taket och / eller hängrännor från skräp, etc.
9. Kontrollera om mindre läckage enligt handfat eller avlopp under golvet i källaren, etc, och har dem repareras före inspektionen.
10. Ha din värme och A / C utrustning servad och har rekordet för sista service tillgänglig för bevis.

Att ta hand om dessa poster kommer inte bara att minska tvätt lista över fel som upptäcks på ett hem inspektionsrapport, men det kommer också att bidra till att säkra affären för att sälja din bostad.

Här är några källor för att lokalisera ett hem inspektör i ditt område.
i Wisconsin:
http://wisconsin-home-inspectors.com
nationell
http://findaninspector.us
http://homeinspections-usa.com