mexico bostadsrätter till salu heltid levande eller hyresfastigheter investering

Det finns många alternativ för fastigheter i Mexiko, men du måste förstå processen, vilka risker som finns och naturligtvis den potentiella avkastningen. Ett av de första stegen innebär att man väljer det område av intresse för din investering eller ditt andra hem. Vad är dina mål och drömmar i denna mexikanska fastighet? Om ditt syfte är för investeringar eller hyra avkastning, sedan börja med att studera tillväxtmönster, eller indikatorer turism. Om du köper fastigheten av personliga skäl, så är det mest troligt att du redan har blivit kär i ett visst område. Eller, som i många fall är valet av områden en kombination av båda dessa skäl.

När ditt område har valts, och så många människor med egen erfarenhet kommer att råda, däribland flera böcker på marknaden, omge dig med ett bra lag. Poängen man av ett bra team är en bra fastighetsmäklare. Intervju med fastighetsmäklare, studera deras referenser, deras utbildning och kunskap. Den Mexico mäklaren kommer att kunna presentera dig för andra viktiga personer i ditt investeringsteam. Din fastighetsmäklare ska då kunna ge dig alternativ på var och en av de återstående viktiga positioner för din Mexico fastighetsinvesteringar laget. Din mexikanska advokat, företag spärrade, bank förvaltare, Notarius Publicus, fastighetsbolag förvaltning alla dessa och ytterligare några kommer att vara viktiga aktörer i ditt team. Så ta dig tid att intervjua och göra din due diligence aktiviteter urval.

Gemensamma erbjudanden är ett alternativ att flera investerare har insett att få extra rabatter. Om du anländer med en investeringsplan för att inkludera din vän, kan du dela kostnader, utgifter och avkastning i den mexikanska egendom eller göra flera erbjudanden på flera enheter. Med flera gemensamma anbud får extra poäng av rabatter kunna förhandlas på ditt köp. Detta är en av flera metoder som kan användas för att spara pengar när du köper fastigheter i Mexiko.