Nevada hem köper

Kanske du ska köpa din första hem i Nevada, eller kanske du flyttar till Nevada från en annan stat. Hursomhelst, är det viktigt att du utbilda dig på Nevada bostadslån innan shopping för ett hem och inteckning. Den här artikeln förklarar vad du behöver veta innan du köper ett hem i Nevada:

Medianvärdet priset på ett hem i Nevada är $ 142.000. Nyligen har hem i Nevada har uppskattar till priser mer än dubbelt så hög som det nationella genomsnittet. Dessutom är graden av jobbtillväxten i Nevada den högsta i landet. Men inkomstnivåerna i många delar av Nevada är för låga för att köpa en median-från hem med en konventionell lån.

Å andra sidan har Nevada är en av de lägsta förfallna lån nivåer i nationen. Dessutom aktuella genomsnittliga räntor i Nevada är under riksgenomsnittet. Problemen med höga hem-pris-till-inkomst nyckeltal kan bero på variationer i median hem priserna mellan Nevada postnummer. Till exempel i sommaren 2005, var medianvärdet priset på ett hem i Las Vegas, Nevada, $ 265.000, men samtidigt, var medianvärdet priset för en bostad i Reno, Nevada, $ 340.000, och den median-priset ett hem i Lake Las Vegas, Nevada, var $ 900.000.

Nevada lag tillåter utbetalning av linjer hem kapital kredit. Även Nevada inte har en inkomstskatt, är all egendom föremål för beskattning. Dessutom begränsar Nevada lag mängden förvaltningsfastigheter sula för out-of-state invånare.