öka kassaflödet i ditt hyreshus

Marknadsförutsättningarna i lägenhet Industry fortsätter att förbättras och förbli stark. Enligt de nationella multi Housing Council (NMHC) marknader är hårdare, är försäljningsvolymen upp och finansieringen är mer tillgängliga. Många lägenhetsinnehavare har ökat lönsamheten från de lägre vakanser / högre hyror. Med ökad lönsamhet, kommer ökade skatteskulder. Engineering Based Cost Segregation kan hjälpa lägenhet ägare minska sin skattebörda, öka deras kassaflöde och maximera avkastningen på sina investeringar.

Här är en sammanfattning av resultaten för en kostnad segregation studie på en 150 enhet lägenhetskomplex:

Detta 5 byggnad, innehåller 150 enheter trädgård stil lägenhetskomplex 109.654 kvadratmeter brutto byggnadsyta och ligger på en 5,51 tunnland. Fastigheten köptes 2008 för $ 5.525.000, varav 828.750 $ tilldelades landa. Dessutom gjordes en större renovering på totalt $ 1.518.220 under 2008 och ingick i studien. En betydande del av de förbättringar som kvalificerat sig för 50% bonus avskrivningar.

kundnytta:

Engineering Based Cost Segregation undersökningen bidragit med ytterligare avskrivningar av $ 1.551.665 utöver den linjära metoden. Vilket resulterade i en skatteförmån till kunden i mängden $ 624.666 under de första sex åren av ägande.

avgifter och avkastning på investeringar:

totala arvoden $ 13.500
netto efter skatt avgifter $ 8100
avkastning på investeringar 71,1: 1

Detta prov är baserat på faktiska resultat av en genomförd undersökning. De förmånsbestämda siffrorna är baserade på en blandad federal och statlig inkomstskatt på 40%. Även om urvalet skildrar en viss typ av egendom, kan de faktiska resultaten kan variera.