sätt att förhindra att din bank från utestänga på ditt hem

Hålla din bank från utestänga på ditt hem kan ofta kännas som en uppförsbacke konflikt. Möte kvalifikationerna för en av sina träningspass avtal kan synas svårt att ogenomförbara. Och möter någon att faktiskt tala till dig på din inteckning företag kan också vara praktiskt taget uteslutet. Så vad är tricket? Hur har ni dem att arbeta med dig?

Du kommer att ha att göra med människor på din bank. Det finns bara ingen väg runt det. Det är en sund tanke att behålla i minnet att de är individer, precis som du är, och de vill bli behandlade vänligt. De vill hantera och tala med människor som är trevliga. De är en stor del av din avskärmning och du måste komma ihåg att varje gång du pratar med dem. Våra myndigheter och många långivare att införa eller har infört läge stora planer för att hjälpa människor med avskärmning av deras hem. Men frågan du behöver tänka på är att du inte kommer att ha att göra med en plan. Du kommer att ta itu med en person. Och graden av hjälp som de beviljar dig beror i stor del på hur du behandlar dem. Ständigt hålla detta i åtanke varje gång du pratar med dem.

Du kommer också att behöva ringa dem och sedan ringa dem igen och sedan ännu en gång. Jag förlorade spår av totalt gånger jag var tvungen att ringa min långivare. Om du ska blockera banken från utestänga på ditt hem, kommer du med all sannolikhet tappa alltför. Du kommer att tala till dem flera gånger och du kommer att lämna en hel del röstmeddelanden.

Få frågor skriftligen. Fråga om det via e-post eller fax. Detta var en sak som jag inte alltid gör med mina långivare när de utestänga på mitt hem och det kom tillbaka för att bita mig. En av mina långivare berättade för mig att om jag gav dem en viss del av dokumentation, skulle de kunna erbjuda mig ett träningspass avtal. Jag producerade dokument som de ville ha och sedan bytte sin berättelse. Nu krävs något annat. Om jag kunde ha fått dem att uttrycka det i skrift, skulle jag ha kunnat få mer framsteg med dem eller åtminstone kontrollerat att de sa att de skulle arbeta med mig om jag gav dem just detta dokument.