virtuell rundtur hjälp öka fastighetsförsäljningar

Idag är begreppet virtuell rundtur för att nå husköpare via Internet som används av fler och fler fastighetsmäklare.

Dessa tekniskt kunniga agenter vet fördelarna med att ge potentiella kunder ett sätt att turnera hem via Internet. Den virtuella turen har kommit en lång väg sedan det första försöket, som bestod av fotografier av framsidan av hem med några inomhusbilder. Senare, lite extra musik till de statiska bilder i ett försök jazz upp sina listor och skiljer dem från de andra.

Efter tillsammans med framsteg inom mjukvara, var nästa försök på virtuell rundtur panorama 360-graders utsikt över hemmen. Vissa erbjuder även särskilda titlar och lättlyssnad musik. Idag är denna form av virtuell verklighet utgör den stora majoriteten av fastighetsannonser.

Många människor ser denna typ av virtuell rundtur så begränsad på grund av sitt beroende av statiska bilder.

Nästa steg i virtuella turer för listor över fastigheter är att använda video.

Programvara som erbjuds av PlaceTour.com använder full-motion video med mjuka övergångar, titlar och bildtexter, lämplig bakgrundsmusik. Kontaktuppgifter kan tydligt placerade i videon.

fördelarna med virtuella turer

• Över 50 procent av online-tittare kommer att besöka hem efter att ha tagit en virtuell rundtur.
• Den virtuella rundtur stimulerar köpbeslut.
• Ökar trafiken till hemmen och recall-värde i potentiella kunder.

En enda notering av en statisk virtuell rundtur med bilder kan stöta på tusentals dollar. Fotografering och redigering av en video av fastigheter är mycket lättare. Den lägger även till en touch av mänskligheten saknas bara fotografera.

Det tar bara ca 15 minuter för att skjuta en typisk fastighets video. Beroende på mängden och typen av extramaterial, kan videon redigeras och placeras på en webbsida redo för en virtuell rundtur i ungefär en halvtimme.

Allvarliga fastighetsmäklare är medvetna om hur effektiv modern teknik kan vara att ge den bästa möjliga jobb för sina kunder. De vet när folk besöker en fastigheter webbplats, kommer mer än 70 procent av dem kör med eller visa ett hem och mer än 50 procent av dem kommer att turnera huset.